понедељак, 23. јун 2014.

Izdavanje apartmana u Beogradu

Apartmani u Beogradu

Poslednjih godina smo svedoci intenzivnog rasta ponude nekretnina za kratkoročno izdavanje. Nemaština, otvorenost Beograda, brža mogućnost zarade, nedostatak kontrola i mogućnost zarade na drugačiji način od izdavanja stana u zakup na duže, doveli su do povećanja ponude nekretnina za kratkoročno izdavanje. Agencije za nekretnine, sve češće u svojoj ponudi upravo i imaju nekretnine na dan ili nekoliko dana.

Zašto Beograd?


Zato što je to otvoren grad koji ima sve veći broj stranaca, turista a oni, ako već mogu da biraju, nemaju ništa protiv pristojno sredjenih apartmana. Ujedno, Beograd je i grad sa veoma visokom stopom razvoja u pogledu broja stranih posetilaca. Samim tim, pojačana ponuda dovodi i do povećanja kvaliteta ponude. A gde se vrte pare tu je i inspekcija, pa se zatežu standardi a sve to dovodi do poboljšanja uslova za one koji bi da iznajme nekretninu, stan ili kuću, na kraće vreme, dan, dva ili nekoliko dana.


Izdavanje apartmana u Beogradu

Izdavanje apartmana u Beogradu je postao realan biznis, kako za one koji imaju jednu nekretninu, kuću ili stan, tako i za one sa nekoliko nekretnina. Često se događa da vlasnici nekretnina daju u zakup svoju nekretninu, a da zakupac istu izdaje kratkoročno, čak i bez znanja vlasnika.

U vremenu današnjem, ali i budućem, posao kratkorčnog najma stanova će, izvesno je, doživeti rast i realno je razmišljati i o pokretanju biznisa na tu temu.
Нема коментара:

Постави коментар